Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Υποθετικό Σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας … (Αυτοσαρκαστικό Σενάριο)


1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Ταυτόχρονα, δίδοντας προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι & ζώνη ελευθέρου εμπορίου για μονάδες "εξευρωπαϊσμού" των κινέζικων) τους πουλάμε 40-50 δις € ομόλογα, που η κυβέρνηση τα κάνει δολάρια.
2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα.
3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους
4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του και η Ελλ. Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ με κέρδος 25%.
5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε, δουλεύουμε, παράγουμε και πληρώνουμε φόρους.
6. Δίνουμε Ελληνική (άρα Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με ανταλλαγέντες το 1922. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία. Ταυτόχρονα ελληνοποιούμε τους παράνομους πρόσφυγες, που φεύγουν για Γερμανία και Γαλλία.
7. Η Κομισιόν καλεί απελπισμένα τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους.
8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν Ιταλία και Ισπανία. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.
9. Έχουμε φτάσει στον Δεκ 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι το να τα βάλουν μαζί μας ήταν λάθος. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου. Όχι για όλους όμως. Οι Έλληνες έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί σώθηκαν και μερικές Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί γκαρσόνια στην Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου