Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Η Γυναίκα ..."κινητή βόμβα"!!! (Photos + Video)!Aπίστευτο!!!

Στο Μεξικό, όπου ζει η Karla Flores, την αποκαλούν “η γυναίκα θαύμα”. Και δεν έχουν και άδικο. Αυτό που της συνέβη ξεπερνά...





κατά πολύ τη φαντασία μας, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό!



Η νεαρή Karla, μητέρα τριών παιδιών, από το Culiacán της πολιτείας Sinaloa του Μεξικό, πουλούσε θαλασσινά στο δρόμο, όταν ξαφνικά άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και αμέσως μετά ένιωσε κάτι να τη χτυπάει, ρίχνοντάς τη στο έδαφος.

Λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις της ένιωσε ένα έντονο κάψιμο στο πρόσωπό της. Ξύπνησε στο νοσοκομείο της πόλης, νομίζοντας ότι είχε χτυπηθεί από κάποια πέτρα.



“Οι γιατροί με ρώτησαν τι είχε συμβεί και τους είπα ότι με χτύπησε μια πέτρα. Μετά άρχισαν να με εξετάζουν και ανακάλυψαν ότι το αντικείμενο που είχε σφηνωθεί στο κεφάλι μου ήταν κάποιο είδος βλήματος, αλλά δεν ήξεραν ακριβώς τι” είπε η ίδια.



Οι ακτίνες χ και η τομογραφία αποκάλυψαν ότι το περίεργο αντικείμενο που είχε μπει ανάμεσα στην άνω και κάτω γνάθο της ήταν… μια χειροβομβίδα!

Γυναίκα, κινητή βόμβα (2)



Γυναίκα, κινητή βόμβα (3)



Ωστόσο για καλή της τύχη η χειροβομβίδα δεν ενεργοποιήθηκε όταν τη χτύπησε στο πρόσωπο… απλά σφηνώθηκε!

Όταν οι υπεύθυνοι είδαν την χειροβομβίδα σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο. Η νεαρή τέθηκε σε απομόνωση και το νοσοκομείο εκκενώθηκε.

Δύο αναισθησιολόγοι, οι Felipe Ortiz και Cristina Soto, ο νοσοκόμος Rodrigo Arredondo και η γιατρός Lidia Soto μαζί με δύο ειδικούς πυροτεχνουργούς του μεξικανικού στρατού τη μετέφεραν σε ένα ανοιχτό πεδίο για να κάνουν την επέμβαση, έτσι ώστε σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά να μην τραυματιζόταν κανένας άλλος.

Της έκαναν τοπική αναισθησία και τραχειοτομή για να αναπνέει και τέσσερις ώρες μετά… τα είχαν καταφέρει! Η χειροβομβίδα αφαιρέθηκε από ένα γιατρό που φορούσε ειδική πανοπλία και τον οποίο καθοδηγούσαν οι πυροτεχνουργοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου