Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

7 τρόποι για άψογη beauty routine χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία !

Η ομορφιά εν μέσω κρίσης εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μας κομμάτι γιατί μέσα από αυτό μαθαίνουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας.

1. Μαζέψτε δείγματα. Ζητήστε από τις αισθητικούς να σας δώσουν δείγματα των προϊόντων τους κι ύστερα δοκιμάστε τα για να δέιτε τι σας ταιριάζει και τι όχι. Με αυτό τον τρόπο γλιτώνετε και χρήματα και επενδύετε πάντα στα καταλληλότερα προϊόντα ομορφιάς.
2. Με ένα σπάρο δύο τρυγόνια! Μπορείτε να τηλεφωνήσετε σε μια αισθητικό και να την ρωτήσετε εάν μπορεί να σας κάνει μια κούρα ομορφιας σε εσάς και τη φίλη σας. Το πιο πιθανό είναι να σας κάνει μια καλή έκπτωση που θα συμφέρει και τις δύο σας. Έτσι, με αυτό τον τρόπο διοργανώνετε ένα πάρτι ομορφιάς.
3. Χρειάζεστε πια ένα κουμπαρά ομορφιάς. Μπορείτε να μην κάνετε συμβιβασμού π.χ στην αγαπημένη σας haute couture αντιγηραντική κρέμα που σας ωφέλησε, κάνοντας κάθε εβδομάδα μια αποταμίευση για καλό σκοπό!
4. Κλείστε ραντεβού για μανικιούρ-πεντικιούρ μέσα στην εβδομάδα (το ίδιο ισχύει και για τα spa) ή ζητήστε οπωσδήποτε από το nail spa που πάτε να σας ενημερώσουν για τις προσφορές. Μην διστάσετε να αλλάξετε εάν σε αυτό που πάτε δεν έχουν καταλάβει την λέξη κρίση ή κάνουν ότι μπορούν για να μην τη θυμούνται.
5. Γραφτείτε σε γυμναστήριο. Κάνουν πολύ καλές προφορές τα περισσότερα ενώ πολλά από αυτά προσφέρουν πια δωρεάν υπηρεσίες spa όπως σάουνα κτλ. Αφήστε που η άσκηση είναι ένα φυσικό botox.
6. Περάστε κάπου ένα σαββατοκύριακο χωρίς να απλώσετε make up. Κάντε μόνο καλούς καθαρισμούς και ενυδατώσετε γενναία την επιδερμίδα σας. Πιστέψτε με τη Δευτέρα η επιδερμίδα σας θα σας το ανταποδώσει με λάμψη και φρεσκάδα.
7. Κάντε έφοδο στην κουζίνα και φτιάξτε τα δικά σας καλλυντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου