Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ανάπνευσε!!!




Ανάπνευσε!

Αναπνέοντας, μπορεί να μεταμορφωθεί η ζωή σου.
Όταν αισθάνεσαι να σε κυριεύει το στρες, ανέπνευσε. Θα απελευθερώσει τις εντάσεις και θα σε χαλαρώσει.
Όταν ανησυχείς για κάτι που θα γίνει, ή για κάτι που έγινε ήδη, ανάπνευσε. Θα σε επαναφέρει πίσω στο παρόν.
Όταν είσαι απογοητευμένος και αισθάνεσαι ότι έχεις ξεχάσει το σκοπό της ζωής σου, ανάπνευσε. Θα σου υπενθυμίσει πόσο πολύτιμη είναι η ζωή, και ότι κάθε ανάσα σε αυτή τη ζωή είναι ένα δώρο που πρέπει να εκτιμάς. Εκμεταλλεύσου αυτό το δώρο στο έπακρο.
Όταν έχεις πολλές δουλειές που πρέπει να κάνεις, και νιώθεις χαμένος κατά τη διάρκεια της ημέρας σου, ανάπνευσε. Θα σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς, εστιάζοντας στην πιο σημαντική δουλειά που πρέπει να σε απασχολεί αυτή τη στιγμή.
Όταν είσαι μαζί με τον άνθρωπο που αγαπάς, ανάπνευσε. Θα σε βοηθήσει να ζήσεις το παρόν με αυτόν τον άνθρωπο, και όχι να σκέφτεσαι τη δουλειά ή άλλα πράγματα που πρέπει να κάνεις.
Όταν ασκείσαι, ανάπνευσε. Θα σε βοηθήσει να ευχαριστηθείς την άσκηση, κι έτσι θα μπορέσεις να την κάνεις όλο και περισσότερο.
Όταν συνειδητοποιείς ότι τα κάνεις όλα πολύ γρήγορα, ανάπνευσε. Θα σου υπενθυμίσει να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου, και να ευχαριστηθείς τη ζωή περισσότερο.
Ανάπνευσε λοιπόν. Και ευχαριστήσου κάθε στιγμή της ζωής. Γιατί οι στιγμές είναι πολύ φευγαλέες και λίγες, για να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.
Συμβουλή: Γράψε τη λέξη “Ανάπνευσε”στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου. Γράψτη σε ένα χαρτί και βάλτο σαν σημείωμα στον τοίχο σου ή στο γραφείο σου ή στο ψυγείο σου. Και κάθε φορά που διαβάζεις τη λέξη “Ανάπνευσε”, κάντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου