Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!


Μια "συλλεκτική" ηλεκτρική σκούπα συνεχίζει αδιάλειπτα την καθημερινή οικιακή της εργασία εδώ και 108 ολόκληρα χρόνια. Και τα καταφέρνει περίφημα!

Ο κ. Harry Cox έχει στην κατοχή του, και εν ενεργεία μάλιστα, την παλιότερη ηλεκτρική σκούπα στον κόσμου, η οποία καθαρίζει το σπίτι του γενιές και γενιές, και μάλιστα συνεχίζει να το κάνει αδιάλειπτα εδώ και 108 ολόκληρα χρόνια, με μεγάλη επιτυχία και άριστα αποτελέσματα!
perierga.gr - Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!
Από το 1904 η αμερικανική ηλεκτρική σκούπα Sturtevant, αν και δεν φαίνεται αρκετά πρακτική, παρόλα αυτά «στέκεται στο ύψος της», αποτελώντας το καθαρότερο και παλιότερο «αξεσουάρ» οικιακής χρήσης που έγινε ποτέ, επιδεικνύοντας σπουδαία συμπεριφορά σε χαλιά και πατώματα!
perierga.gr - Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!
«Δεν μου αρέσει να πετάω πράγματα και επίσης είμαι μανιώδης συλλέκτης παλιών αντικειμένων, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν επιθυμούν για κάποιους λόγους να έχουν πλέον στην κατοχή τους. Συχνά πηγαίνω σε χώρους υγειονομικής ταφής και μαζεύω διάφορα…», λέει ο Harry.
perierga.gr - Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!
Παρά τον ενθουσιασμό του, βέβαια, έχει στο πλευρό του έναν «ορκισμένο εχθρό», που δεν είναι άλλος από τη σύζυγό του Jacqueline, η οποία εδώ και χρόνια έχει «διαχωρίσει» τη θέσης της από το σκούπισμα και το καθάρισμα του σπιτιού!
perierga.gr - Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!
Η αλήθεια είναι πως ο θόρυβος της εν λόγω ηλεκτρικής σκούπας είναι «αβάστακτος», ενώ και το βάρος της αποτελεί ένα επιπλέον πρόβλημα! Ωστόσο, ο Harry δεν δείχνει να πτοείται από τις αντιδράσεις της οικογένειάς του και την επιθυμία τους να σκουπίζουν το πάτωμα με κάτι πιο σύγχρονο, συνεχίζοντας ακάθεκτος την δική του… καθαριότητα!
perierga.gr - Μια ηλεκτρική σκούπα 108 ετών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου